fbpx

Verona eSport Cup 2023

Verona Cup danner igen i 2023 rammerne for Verona eSport Cup i FIFA! Som deltager i Verona Cup 2023 har man igen mulighed for at tilmelde sig eSportsturneringen i FIFA. Her konkurrerer man 2 mod 2 i kampen om at hive mesterskabet hjem til sin klub.

Som noget helt nyt vil der være repræsentanter for AC Horsens’ FIFA-hold, der er med i Verona for at scoute spillere. De scoutede spillere kan få muligheden for at prøve kræfter mod AC Horsens’ FIFA-hold fra eSuperligaen.

Nyhed
Med den overvældende succes og gode modtagelse turneringen har fået, har vi besluttet at skrue endnu mere op for arrangementet i år. Både ift. præmier og turneringsform – det bliver nemlig muligt at deltage i en kvalifikationsturnering ude i jeres klub, hvorved I kan finde dem der skal repræsentere holdet nede i Italien – et klubmesterskab om at blive jeres holds team, som skal kæmpe om flotte præmier til hele holdet i uge 42. Mere information følger.

Horsens eSport sørger for at udstyret er i top. Der vil være et professionelt setup med storskærm, PS4 eller 5 (formentlig det sidste), controllers og sidde/ståpladser ved scenen for spillere og tilskuere.

OBS: Det er kun muligt at tilmelde et hold af to personer pr. tilmeldte fodboldhold. Dvs. hvis klubben både har et U15 og et U19 hold med til turneringen, så må der tilmeldes to hold.