Verona eSport Cup 2020

Verona Cup danner igen i 2021 rammerne for Verona eSport Cup i FIFA! Som deltager i Verona Cup 2021 har man igen mulighed for at tilmelde sig eSportsturneringen i FIFA. Her konkurrerer man 2 mod 2 i kampen om at hive mesterskabet hjem til sin klub.

Som noget helt nyt vil der være repræsentanter for AC Horsens’ FIFA-hold, der er med i Verona for at scoute spillere. De scoutede spillere kan få muligheden for at prøve kræfter mod AC Horsens’ FIFA-hold fra eSuperligaen.

Sidste års turnering var den første af slagsen, og med den overvældende succes og gode modtagelse vi fik, har vi besluttet at skrue endnu mere op for arrangementet i år. Både ift. præmier, udstyr og forhold for spillere/tilskuere.

Horsens eSport sørger for at udstyret er i top. Der vil være et professionelt setup med storskærm, PS4, controllers og sidde/ståpladser ved scenen for spillere og tilskuere.

Det er muligt at tilmelde to hold af to personer pr. tilmeldte fodboldhold. Dvs. hvis klubben både har et U15 og et U19 hold med til turneringen, så må der tilmeldes fire hold.