Fodboldturneringen

Verona Cup er en ungdomsturnering for alle fodboldglade piger og drenge i alderen 10-19 år, som elsker at spille fodbold, være sammen med deres holdkammerater og have det sjovt. Verona Cup finder sted ved Gardasøen i Italien, og modtager hvert år op mod 2000 fodboldglade unge mennesker, trænere og ledere fra klubber rundt om i Europa. Der bliver spillet en masse fodbold på tværs af mange forskellige klubber – danske såvel som udenlandske, og der er ofte klubber fra lande som Finland, Italien, Tjekkiet, Polen og Bulgarien til turneringen, så der er ofte mulighed for at møde en masse udenlandske hold.

Organisering og tryghed er i top!

Holdet bag Verona Cup har mere end 20 års erfaring med afvikling af fodboldturneringer, og derfor er det et passioneret og erfarent hold, som både planlægger og afvikler Verona Cup. Arrangørerne vil være til stede under hele turneringen, ligesom der også vil være sundhedspersonale og paramedicinere under afviklingen af turneringen. Det er nemlig vigtigt for os, at alt er organiseret og klaret, så I kan føle jer trygge og koncentrere jer om at nyde alle fodboldoplevelserne på og uden for banen.

De gode rammer og organiseringen bag Verona Cup understøttes bl.a. af de nøje udvalgte baneanlæg, der ligger i kort køreafstand fra indkvarteringen på Camping Bella Italia. Vi har valgt at afvikle Verona Cup 2018 på mindre og bedre baneanlæg og stadions for at skabe de bedste fodboldmæssige samt sociale rammer til turneringen. Alt sammen for at få en så intens og god stemning til fodboldkampene, og for at vi endnu en gang kan afvike en sjov og festlig Fodboldfest ved Gardasøen.

Verona Cup er fodbold, fest og fællesskab!

Til Verona Cup er det vigtigt at vinde, men det er allervigtigst at have det sjovt, og derfor har vi også sørget for en masse aktiviteter uden for banen. Det betyder bl.a., at der hver aften er underholdning/show med forskellige indslag, hvor vi tidligere har haft besøg af fodboldjongløren Brian Mengel, Champions League-eksperten Luna Christofi samt tidligere Superligaspiller og nuværende fodboldekspert på TV3 Jesper Thygesen. Derudover afholder vi en stor åbningsceremoni med festfyrværkeri, afslutningsfest med italiensk dj og mange andre arrangementer, der alt sammen er med til at skabe en god og festlig stemning.

 

NYHEDER FOR VERONA CUP 2018!

Til Verona Cup 2018 har vi en stribe nye tiltag, som vi glæder os meget til at præsentere for jer.

 

FIFA E-sportsturnering

Deltag i vores store FIFA E-sportsturnering! Alle medvirkende fodboldhold kan deltage i E-sportsturneringen og kæmpe om at blive Verona Cup E-sportsmester. Turneringen afvikles på Playstation 4 med den nyeste version FIFA, der udkommer i uge 42, 2018. Hvert fodboldhold, der ønsker at deltage, skal stille med to mand, som skal dyste i en 2-mod-2-opstilling i FIFA. Hver kamp varer 10 minutter, og der spilles med alle hold bortset fra XI All Stars-holdene. E-sportsturneringen er arrangeret i samarbejde med AC Horsens og Horsens Esport. Vi glæder os til denne turnering i turneringen!

Verona Cup Live Score App

Til Verona Cup 2018 vil en særlig udviklet Verona Cup Live Score App være tilgængelig, så trænere, spillere og forældre derhjemme kan holde sig opdateret med de enkelte kampresultater. Læs mere om Verona Cup Live Score App her

Nye baneanlæg

Verona Cup vil fremadrettet afvikles på særlig udvalgte baneanlæg, beliggende i 5-20 minutters kørsel fra Camping Bella Italia. De håndplukkede baneanlæg bidrager dels til en mere hyggelig stemning, og dels er de beliggende i kort afstand til Camping Bella Italia. Læs mere om baneforholdene her

Èn samlet indkvartering

Til Verona Cup 2018 vil samtlige hold indkvarteres på den 5-stjernede campingplads Bella Italia, der giver gode muligheder for at benytte de fantastiske faciliteter, deltage i de mange aktiviteter og ikke mindst skabe nye relationer på tværs af de forskellige hold. Læs mere om Camping Bella Italia her

 

Vil I have besøg i klubben?

Hvis I er interesserede i at høre mere om Verona Cup, vil vi meget gerne komme ud i jeres klub og holde et oplæg om Verona Cup for trænere, ledere, forældre og spillere. Her vil vi fortælle nærmere om forhold og faciliteter og vise video fra tidligere års afviklinger af Verona Cup. Ring eller skriv til os for at tale nærmere om et oplæg i jeres klub.

Har du spørgsmål til turneringen?

Hør mere om turneringen, book os til et besøg i klubben eller tilmeld jer