fbpx

Kontakt os

Er I interesseret i at deltage i Verona Cup 2024, eller har spørgsmål til turnering, indkvartering, transport eller andre ting i forbindelse med Verona Cup, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon eller via info@veronacup.com

Få et uforbindende tilbud

Ønsker I et uforbindende tilbud så udfyld gerne formularen nederst på siden, så vender vi tilbage med en pris jvf. jeres ønsker, eller kontakter jer for yderligere info.

Interesseret i et infomøde?

Hvis I vil høre mere om Verona Cup, kommer vi meget gerne ud i jeres klub og holder oplæg for trænere, ledere, forældre og spillere. Her fortæller vi nærmere om den store turnering, indkvartering m.m. og viser video fra tidligere års afviklinger af Verona Cup. Mødet kan også foregå virtuelt via  Zoom, hvis I foretrækker dette. Ring eller skriv til info@veronacup.com, så vi kan aftale nærmere.

Tilmeldingsfrist!

Sidste frist for tilmelding til Verona Cup 2024 er den 23. august 2024.

8988 0484
info@veronacup.com


Mandag – torsdag: Kl. 10:00 – 17:00
Fredag: Kl. 10:00 – 16:30


SportConcept by LA Travel 
Tobaksgården 3
8700 Horsens


Kontakt og tilmelding

Transport

Varighed

Entre Gardaland

Fravælg halvpension

Vi vender hurtigt tilbage med et uforbindende tilbud på jeres deltagelse i Verona Cup 2024 baseret på jeres ønsker, så udfyld gerne formularen så præcist som muligt. Skriv under bemærkninger hvis I har spørgsmål m.m. for så vil vi gøre vores bedste for at have svar på dem .. sammen med en pris.

SportConcept by La Travel

SportConcept by La Travel
Tobaksgården 3
8700 Horsens