Nyheder og opdateringer

20.11.2018
Spændende nyt omkring Verona Cup 2019
Nu kan vi løfte sløret for nogle af de mange tiltag der kommer i 2019 udgaven af Verona Cup

Ny åbningsceremoni.
I 2019 flytter vi åbningsceremonien til et andet sted på Camping Bella Italia. Vi kan ikke løfte sløret for alle detaljerne endnu, men det bliver stort.

Silent Disco
Disco på afslutningsaftenen bliver i 2019 også noget helt nyt og helt fantastisk. Vi præsenterer nemlig “Silent Disco” der er den helt nye trend indenfor Disco fester

Mere info følger …

8-bande minibane
I 2018 præsenterede vi vores nye skydeborg, og i 2019 udvider vores aktivitetscenter på Camping Bella Italia med en 8-bandes mini-fodbold-bane.

Mere info følger ….

FIFA E-sportsturnering
Deltag i vores store FIFA eSportsturnering der i 2019 bliver endnu større! Alle medvirkende fodboldhold kan deltage i eSportsturneringen og kæmpe om at blive Verona Cup eSportsmester. Turneringen afvikles på Playstation 4 med den nyeste version FIFA, der udkommer i uge 42, 2019. Hvert fodboldhold, der ønsker at deltage, skal stille med to mand, som skal dyste i en 2-mod-2-opstilling i FIFA. Hver kamp varer ca. 10 minutter, og der spilles med alle hold bortset fra XI All Stars-holdene. E-sportsturneringen er arrangeret i samarbejde med AC Horsens og Horsens eSport. Vi ser igen frem til denne turnering i turneringen!

Mere info følger …

Verona Cup Live Score App
Ny opdatering af vores store succes Verona Cup Live Score App, der vil gøre App’en endnu mere informativ. App’en vil være tilgængelig, så trænere, spillere og forældre derhjemme kan holde sig opdateret med de enkelte kampresultater.

Mere info er på vej …

Verona Cup live-TV
I 2019 vil vi præsentere noget HELT NYT .. nemlig vores egen “GO’ aften Verona Cup” fra vores TV-studie på Bella Italia.

Her vil der blive sendt nyheder, interviews, klip fra enkelte af dagens kampe m.m. Ligeledes vil vi forsøge at live streame enkelte af finalerne ved Verona Cup 2019.

Nye baneanlæg
I 2019 vil banerne komme endnu tættere på det 5-stjernede Camping Bella Italia og Peschiera del Garda. Verona Cup afvikles på særlig udvalgte baneanlæg, beliggende i 5-15 minutters kørsel fra Camping Bella Italia. De håndplukkede baneanlæg bidrager dels til en mere hyggelig stemning, og dels er de beliggende i kort afstand til Camping Bella Italia. Læs mere om baneforholdene her >>

Én samlet indkvartering!
Igen i 2019 vil samtlige hold indkvarteres på den 5-stjernede campingplads Bella Italia, der giver gode muligheder for at benytte de fantastiske faciliteter, deltage i de mange aktiviteter og ikke mindst skabe nye relationer på tværs af de forskellige hold. Læs mere om Camping Belle Italia >>


Fra 2018…

Masser af gode videoer og reportager
De mange videoer som vores reporter fra Lokal Update lavede under dette års turnering er at finde på vores YouTube kanal. Du finder stemningsvideoer, interviews og meget mere. Se dem her >>

15.10.2018
Kick off!
Så er vi i gang for alvor. De første kampe fløjtes i gang kl. 9.00 og det bliver spændende at følge de mange kampe, på banerne rundt omkring Gards og Bella Italia..

Følg med …
Husk at du kan følge kampene i vores Live Score App (søg efter Verona Cup i AppStore og Google Play), hvor du kan holde dig opdateret med resultater, nyheder o.s.v. Og vi vil ligeledes smide billeder og reportager op på vores Facebook løbende. Tjek ind her >>

Del dine billeder:
Brug #veronacup2018 hvis du vil dele dine billeder fra turneringen med os på nettet.

12.10.2018
Så er det lige før….
Vi er i gang med de sidste forberedelser inden alle holdene ankommer til Bella Italia – og vi glæder os til at se jer alle hernede. Med de mange nye tiltag i dette års turnering bliver det er ren fodboldfest!

Del jeres billeder med os
Vi vil elske at få en masse billeder fra turen herned. Smider I billeder på jeres Instagram – så tag lige #veronacup2018 ved samme lejlighed 😉

16. 09. 2018
Final Countdown!
Så nærmer 2018 turneringen sig med hastige skridt. Og Verona Cup 2018 bliver endnu større end forgående år. I alt 2.200 deltagere har meldt deres ankomst til turneringen, så det bliver en fodboldfest ved Gardasøen dette år. Turneringen har i år flere spændende nyheder på plakaten – herunder bl.a. en eSports turnering samt en live-score app, så man kan følge med i turneringen uanset hvor man er. Og der er masser af andre spændende tiltag. Via linket kan du hente vores Final Countdown Pdf,  som fortæller om de mange nyheder under dette års turnering i Italien.

Læs mere om de nye tiltag på Verona Cup 2018 >>

Følg også SportConcept

Er du interesseret i at holde dig opdateret med andre sportarrangementer, som vi laver, kan du se mere på SportConcepts facebookside og Instagram.

Instagram

Følg @veronacup og brug #veronacup2018 på Instagram
for at se og dele billeder fra turneringen.