fbpx

Transport og udflugt

Danske busser og danske chauffører

Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge og godt tilpas, og derfor har vi sørget for gode samarbejdspartnere som transportmulighed til og fra Gardasøen samt til udflugterne, når I er afsted. Vi arbejder derfor sammen med nogle af Danmarks største busselskaber, som sørger for danske chauffører og busser af høj standard til de busrejsende gæster til Gardasøen, og derfor er der også mange klubber, som vælger denne form for transportmulighed.

Derudover har vi også mulighed for at hjælpe jer, hvis I ønsker en anden form for transport til Verona Cup som f.eks. fly. Her vil det være mest oplagt at flyve til en af de nærliggende lufthavne som Bergamo, Milano eller Venedig, men uanset hvilken transportform I ønsker at høre mere om som tilkøb til jeres tur til Verona Cup, så er vi altid klare på at hjælpe jer.

Seriøs samarbejdspartner

Omkring bustransporten har vi, der er arrangerer Verona Cup og mange andre arrangementer, gennem en lang årrække valgt VikingBus (tidligere Centrum Turist) som primær samarbejdspartner.

VikingBus er Danmarks mest erfarne busselskab som leverer busser til alle former for kørselsopgaver – store som små.

For os er en seriøs partner på dette område et must, da det ikke bare handler om at transportere mennesker fra A til B. Når vi arrangerer en turnering, et træningsophold eller lignende arrangementer, er busserne og ikke mindst erfarne chauffører en vigtig del af den samlede pakke. Typisk bruges busserne (som under Verona Cup) også til kørsel til og fra baner og træningsfaciliteter, samt til udflugter og lignende under opholdet – og derfor er det vigtigt at busserne og chaufførerne indgår som en del at det samlede team. På det punkt leverer VikingBus i særdeleshed.

Selskabet har en stor og moderne vognpark hvor sikkerheden er i top, dygtige og pålidelige chauffører og de har altid styr på logistikken, så vore rejsende når frem til rette sted og tid – hver gang. Vi er super glade for samarbejdet med VikingBus – og det samme er de mange rejsende, som vi gennem årtier trygt har overladt i deres varetægt.

 

Vil du vide mere om transportsmulighederne?

Hør mere om transportmulighederne, priserne og vores samarbejdspartnere her