Et passioneret hold af erfarne arrangører

Med næsten 30 års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer og events inden for sportens verden, er SportConcept International en af landets største og mest erfarne spillere inden for specielt fodboldturneringer og træningslejre.

Vi har arrangeret og afviklet Verona Cup i 18 år (de første 10 år som Blue Adria Cup), og igen i år er vi stolte af at kunne præsentere et stærkt dommerhold fra Randers Fodbolddommerklub. Det er derfor med stor glæde og forventning, at vi igen kan invitere til Verona Cup, der løber af stablen i uge 42, hvor de gode faciliteter på de udvalgte baneanlæg og indkvarteringen på det 5-stjernede Camping Bella Italia er på plads. Vi ser frem til at møde jer og være sammen om at skabe nogle fantastiske og sjove oplevelser på og uden for grønsværen.

Verona Cup arrangeres af SportConcept, der pr. 1. juli 2018 er blevet en del af Steg Nordic. En Skandinavisk virksomhed som bl.a også er ejer af sport- og eventbureauet LA Travel. SportConcept International A/S er medlem af rejsegarantifonden samt Danmarks rejsebureauforening. Ønsker I referencer fra klubber, der tidligere har rejst med os, er I altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner

Vi er et stort hold bag Verona Cup, men herunder kan du se de primære personer, der tager sig af den daglige drift.

Gert Mikkelsen

Gert Mikkelsen

Driftsansvarlig

Ansvarlig for tilmeldinger og afholdelsen af turneringen

Henrik Wieland

Henrik Wieland

Koordinator

Koordinerer turneringen og har ansvar for samarbejdspartnere

Teamet fra Verona Cup 2018

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til Verona Cup, er du altid velkommen til at kontakte os