fbpx

Et passioneret hold af erfarne arrangører

Med over 30 års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer og events inden for sportens verden, er SportConcept by LA Travel en af landets største og mest erfarne spillere inden for specielt fodboldturneringer og træningslejre.

22 år i det nordlige Italien

Vi har arrangeret og afviklet fodboldturnering i det nordlige Italien 22 år (de første 10 år under navnet Blue Adria Cup), hvilket betød at vi i 2020 kunne have fejret 10 års jubilæum med Verona Cup. Dette blev, som bekendt, desværre aflyst af Covid19. Vi valgte at tage revanche i 2021, og gennemførte, som de eneste, en efterårsturnering ved Gardasøen – med ikke mindre ende 1.500 deltagere (på trods af corona, restriktioner ned gennem Europa o.s.v.). Det trængte både vi og alle de deltagende hold i den grad til, efter 1 år hvor alt var vendt på hovedet.

I 2022 blev det endnu større, da vi havde 3.300 deltagere med ved turneringen, her var hold med fra Slovakiet, Nord Irland, Italien, Finland & selvfølgelig Danmark 😉

Og som altid er vi i øvrigt stolte af igen at kunne præsentere et stærkt dommerhold fra Randers Fodbolddommerklub, som har været med os i 18 år i Italien.

Det er derfor med stor glæde og forventning, at vi kan invitere til denne 12. udgave af Verona Cup, som løber af stablen i uge 42, hvor de gode faciliteter på de udvalgte baneanlæg og indkvarteringen på det 5-stjernede Camping Bella Italia er på plads. Vi ser frem til at møde jer og være sammen om at skabe nogle fantastiske og sjove oplevelser på og uden for grønsværen.

Verona Cup arrangeres af SportConcept by LA Travel. LA Travel er et sportsrejsebureau som beskæftiger sig med en bred vift af sportsrelaterede arrangementer. Bureauet er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Ønsker I referencer fra klubber, der tidligere har rejst med os, er I altid velkommen til at kontakte os.

Teamet fra Verona Cup 2022

Holdet bag Verona Cup 2022

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til Verona Cup, er du altid velkommen til at kontakte os