Et passioneret hold af erfarne arrangører

Med næsten 30 års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer og events inden for sportens verden, er SportConcept en af landets største og mest erfarne spillere inden for specielt fodboldturneringer og træningslejre.

20 år i det nordlige Italien

Vi har arrangeret og afviklet fodboldturnering i det nordlige Italien 19 år (de første 10 år under navnet Blue Adria Cup), hvilket betyder at vi i 2020 kunne have fejret 10 års jubilæum med Verona Cup … og faktisk 20 år i Italien. Dette blev, som bekendt, desværre aflyst af Covid19.

Igen i 2021 er vi i øvrigt stolte af at kunne præsentere et stærkt dommerhold fra Randers Fodbolddommerklub, som har været med os i 15 år i Italien.

Det er derfor med stor glæde og forventning, at vi kan invitere til denne 10. udgave af Verona Cup, som løber af stablen i uge 42, hvor de gode faciliteter på de udvalgte baneanlæg og indkvarteringen på det 5-stjernede Camping Bella Italia er på plads. Vi ser frem til at møde jer og være sammen om at skabe nogle fantastiske og sjove oplevelser på og uden for grønsværen.

Verona Cup arrangeres af SportConcept by LA Travel. LA Travel er et sportsrejsebureau som beskæftiger sig med en bred vift af sportsrelaterede arrangementer. Bureauet er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Ønsker I referencer fra klubber, der tidligere har rejst med os, er I altid velkommen til at kontakte os.

Teamet fra Verona Cup 2019

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til Verona Cup, er du altid velkommen til at kontakte os