fbpx

Et passioneret hold af erfarne arrangører

Med over 30 års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer og events inden for sportens verden, er SportConcept by LA Travel en af landets største og mest erfarne spillere inden for specielt fodboldturneringer og træningslejre.

24 år i det nordlige Italien

Vi har arrangeret og afviklet fodboldturneringer i det nordlige Italien 24 år (de første 10 år under navnet Blue Adria Cup), og Verona Cup afholdes i 2024 for 14. gang ved Gardasøen. 2023 turneringen var den hidtil største, da vi havde 4.000 deltagere med ved turneringen, med hold fra lande som Slovakiet, Nord Irland, Grønland, Finland, Rumænien, Slovenien, Tyskland, Sverige, Kroatien, Italien & selvfølgelig Danmark 😉

Vi er i øvrigt stolte af igen at kunne præsentere et stærkt dommerhold fra Randers Fodbolddommerklub, som har været med os i 18 år i Italien. Dommer-teamet indgår som en del at det store danske hold der rejser med til Italien – og som sikrer at den store turnering forløber planmæssigt.

Det er derfor med stor glæde og forventning, at vi kan invitere til denne 14. udgave af Verona Cup, som løber af stablen i uge 42, hvor de gode faciliteter på de udvalgte baneanlæg og indkvarteringen på det 5-stjernede Camping Bella Italia er på plads. Vi ser frem til at møde jer og være sammen om at skabe nogle fantastiske og sjove oplevelser på og uden for grønsværen. Vi ses til Verona Cup 2024!

Om SportConcept by LA Travel

SportConcept by LA Travel er et sportsrejsebureau som beskæftiger sig med en bred vift af sportsrelaterede arrangementer – herunder træningslejre for fodbold- og svømmeklubber samt ungdomsturneringer inden for fodbold. Bureauet er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Vil I vide mere om SportConcept by LA Travel, se hvad vi, udover Verona Cup, kan tilbyde – så er I meget velkomne til at besøge vores hjemmeside >>

Teamet fra Verona Cup 2023

Holdet bag Verona Cup 2022

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til Verona Cup, er du altid velkommen til at kontakte os