fbpx

Priser 2023

Nedenfor finder du priserne for deltagelse uden eller med bustransport (fra Danmark) samt forlystelser i forbindelse med Verona Cup 2023.

Tilkøb: Gardaland

Entré til forlystelsesparken
DKK230/pr. person
  • Entrébillet til Gardaland Park i Verona

* Spørg for pris ved forlænget ophold samt for indkvartering i anden enhed på Camping Bella Italia. Se øvrige muligheder for indkvartering her >>

Sidste frist for tilmelding til Verona Cup 2023 er 25. august 2023.

Prisen inkluderer altid:

Deltagelse i turneringen

Fodboldturnering på særligt udvalgte baneanlæg, danske dommere, åbningsceremoni, afslutningsceremoni med uddeling af pokaler og kåringer.

Infomøde for trænere/ledere

På ankomstdagen afholdes et infomøde – inkl. Et lille tapas-arrangement –  for trænere og ledere.

Underholdning og show

Igen i 2023 vil der være spændende events til at krydre stemningen på Bella Italia med. Programmet for 2023 er endnu ikke fastlagt, men fx. havde vi i 2022 besøg af verdensmesteren i Freestyle Footbal, norske Adrian Krog, som underholdte med Freestyle – ligesom tidligere Superligaspiller og nuværende fodboldekspert på Viasat, Jesper Thygesen, lavede en Fodboldquiz og underholdning for de voksne .. ligesom han var rundt og lave sjove indslag på banerene med sin guitar.

Verona eSport Cup

Hver aften er der Verona eSport Cup i FIFA på Bella Italia Stage. En super turnering der i 2022 havde deltagelse af 64 hold og samlede ca. 800-1.000 tilskuere pr. aften.

Vinsmagning for trænere/ledere

I løbet af ugen er der mulighed for vinsmagning for trænere/ledere.

TV er til stede under turneringen

Vihar siden 2021 haft vores eget TV-studie. Der vil være journalister til stede under turneringen, der foretager interviews af nogle af spillerne. Og om aftenen præsenteres disse interviews, klip fra kampe m.m. i ”GO’ aften Verona Cup” direkte fra TV-studiet på Bella Italia

Highlights fra kampe

Under Verona Cup 2023 vil vores TV-hold samle highlights sammen fra mange af kampene, lave interviews m.m. som bringes enten direkte på vores Facebook eller i vores Go’ aften Verona Cup udsendelse.

Aktivitescenter på Bella Italia

Traditionen tro er vores store aktivitetscenter på Bella Italia, selvfølgelig også en del af Verona Cup i 2023. Og det er en stor glæde at vi igen har tidligere Superliga spiller, Søren Frederiksen, tilbage som chef for aktiviteterne.

Afslutningsfest

På turneringens sidste aften afholdes en stor afslutningsfest med underholdning, præmier til bedste billede, sjoveste eller festligste team og meget andet. Program under udarbejdelse!

Pokaler og medaljer til alle finalehold

Der er pokaler og medaljer til alle A- og B-finalehold.

Fripladser til Verona Cup 2024 til finalister

Alle hold i A- og B-finaler vil få x antal fripladser til Verona Cup 2024.

Træningsdragt til "Player of the Match"

Der uddeles en flot Verona Cup træningsdragt til kampens spiller i samtlige finaler.

Vil du vide mere om priserne?

Hør mere om priser for forlænget ophold eller anden indkvarteringstype