fbpx

Priser 2023

Nedenfor finder du priserne for deltagelse uden eller med bustransport (fra Danmark) samt forlystelser i forbindelse med Verona Cup 2023.

Tilkøb: Gardaland

Entré til forlystelsesparken
DKK230/pr. person
  • Entrébillet til Gardaland Park i Verona

* Spørg for pris for indkvartering i anden enhed på Camping Bella Italia. Se øvrige muligheder for indkvartering her >>
** Halvpension kan fravælges med en reduktion i prisen på kr. 425,- pr. person, hvis I selv ønsker at stå for forplejning under opholdet.

Sidste frist for tilmelding til Verona Cup 2023 er 25. august 2023.

Prisen inkluderer altid:

Deltagelse i turneringen

Fodboldturnering på særligt udvalgte baneanlæg, danske dommere, åbningsceremoni, afslutningsceremoni med uddeling af pokaler og kåringer.

Infomøde for trænere/ledere

På ankomstdagen afholdes om aftenen et infomøde, inkl. Et lille tapas-arrangement, for trænere og ledere. Mødet afholdes på det smukke Corte Cavalli, som ligger i kort afstand fra indkvarteringen på Bella Italia, og der arrangeres buskørsel dertil.

Kæmpe åbningsceremoni

Mandag aften er der en storslået åbningsceremoni ved Gardasøens bred på Bella Italia. Her bliver holdene/klubberne præsenteret, der synges nationalhymner og der er show på scenen – herunder musik og optrædende. Åbningen afsluttes med et kæmpe fyrværkeri over Gardasøen.

Verona eSport Cup

Hver aften er der Verona eSport Cup i FIFA på Bella Italia Stage. En super turnering der i 2022 havde deltagelse af 64 hold og samlede ca. 800-1.000 tilskuere pr. aften. Vi kan kun anbefale jer at sætte et hold (måske med en kvalifikationsrunde internt i klubben) og tilmelde jer. Det er en super cool event som skaber stemning .. og i øvrigt udløser flotte præmier til de vindende teams.

Underholdning og events

Igen i 2023 vil der være spændende events til at krydre stemningen på Bella Italia med. Programmet for 2023 er endnu ikke fuldstændigt, men vi kan allerede nu fortælle at vi har 2 freestyle’re med, Jammerbugt Garden vil skabe god stemning på Bella Italia og ude på banerne, vi skruer op for formatet omkring afslutningsfesten og meget mere. For de voksne er der også nye tiltag – herunder et foredrag med Jan Michaelsen om at være landstræner – og så er der selvfølgelig musik- og sportsquiz-aften med Jesper Thygesen. Dette blot noget af det der sker i 2023 😉

Vinsmagning for trænere/ledere

I løbet af ugen er der mulighed for vinsmagning for trænere/ledere.

TV er til stede under turneringen

Vi har siden 2021 haft vores eget TV-studie som laver en udsendelse hver aften under turneringen samt små indslag i løbet af dagene dernede. Der vil være sportsjournalister til stede under turneringen, der laver interviews med spillerne, trænere og ledere samt de medrejsende forældre. Og om aftenen præsenteres disse interviews, klip fra kampe m.m. i ”GO’ aften Verona Cup” fra TV-studiet på Bella Italia.  I år håndteres det hele af professionelle folk fra nyhedsmediet Campo.dk. 

Highlights fra kampe

Under Verona Cup 2023 vil vores TV-hold samle highlights sammen fra mange af kampene, lave interviews m.m. som bringes enten direkte på vores Facebook eller i vores Go’ aften Verona Cup udsendelse. Disse klip er ikke kun populære blandt deltagerne i turneringen – men giver også en mulighed for familie og venner hjemme i Danmark, for at følge med i alt det der sker under Verona Cup.

Aktivitescenter på Bella Italia

Traditionen tro er vores store aktivitetscenter på Bella Italia, selvfølgelig også en del af Verona Cup i 2023. Tidligere Superliga spiller, Søren Frederiksen, er ansvarlig for aktiviteterne og han er populær blandt de unge. På pladsen er der skydeborg, fartmåler m.m. – og Søren finder altid på nogle sjove konkurrencer m.m. Centret er åbent hver eftermiddag og er godt tidsfordriv, hvis holdet fx. er tidligt tilbage fra deres kampe.

Afslutningsfest

På turneringens sidste aften afholdes en stor afslutningsfest samt awardshow med underholdning, præmier til bedste billede, sjoveste eller festligste team og meget andet. Aftenen sluttes af med musik og festlig stemning – og vi har i år fået den kendte DJ, Nikolaj Stadsvold, med til Italien – og han vil sørge for den helt rette stemning. Det bliver en aften I ikke må gå glip af 😉

Pokaler og medaljer til alle finalehold

Der er pokaler og medaljer til alle A- og B-finalehold.

Fripladser til Verona Cup 2024 til finalister

Alle hold i A- og B-finaler vil få x antal fripladser til Verona Cup 2024.

Træningsdragt til "Player of the Match"

Der uddeles en flot Verona Cup træningsdragt til kampens spiller i samtlige finaler.

Vil du vide mere om priserne?

Hør mere om priser for forlænget ophold eller anden indkvarteringstype