fbpx

Det er jo desværre en velkendt sag at krisen kradser i de danske husholdninger. Og det smitter af på klubbernes økonomi – og dermed mulighederne for at give ungdomsafdelingerne de helt store oplevelser med deres fodboldhold. Men vi mener at ungdommen i allerhøjeste grad fortjener at få nogle gode oplevelser ind på kontoen, oven på flere år med restriktioner, fjernundervisning m.m. Og vi mener, i al beskedenhed, at Verona Cup er en oplevelse som de unge fodboldspillere sent vil glemme .. og at de har fortjent en sådan oplevelse.

Derfor er her et forslag til hvordan spillerne selv kan medvirke til at komme afsted – og få en dobbelt succesoplevelse ud af det, ved selv at have medvirket til at de kommer afsted. Hjælp til selvhjælp så at sige.

SupportUS har gennem flere år hjulpet klubber med at tjene penge til at deltage i Verona Cup – med et simpelt og helt risikofrit koncept.

  1. Klubbens medlemmer sælger nogle produkter (som alle kan bruge) til familie, naboer m.fl.
  2. Produkterne bestilles hos SupportUS
  3. Klubbens medlemmer udleverer varerne til deres “kunder”
  4. Klubben betaler for de leverede varer hos SupportUS
  5. Overskuddet går selvfølgelig ubeskåret til deltagelse i Verona Cup 2023

Der er rigtig god fortjeneste på de solgte produkter, som er nemme at sælge (toiletpapir, køkkenruller og bambussokker) – og mange klubber har hentet en stor del at udgiften ved deltagelse i Verona Cup på denne vis.

Besøg SupportUs og læs mere om mulighederne >>