fbpx

Verona Cup Team’et ønsker jer alle et rigtig godt nytår, og håber meget at se jer til den 11. udgave af fodboldfesten ved Gardasøen i uge 42. Vi tror på at verden er langt mere normal, når vi kommer til efteråret – og at vi igen kan lave en stor turnering med mange deltagende nationaliteter.

Vi har opdateret programmet for 2022 og I kan finde alle informationer omkring turneringen her på hjemmesiden – herunder datoer, indkvartering og de mange spændende tiltag, som er med til at gøre Verona Cup en helt speciel ungdomsturnering … under mottoet Football, Fun & Friends!

Vil I have mere information er vi selvfølgelig klar til komme på besøg hos jer, ligesom vi også gerne tager et Zoom møde med jer pga. situationen i samfundet, hvor vi vil præsentere turneringen, gennemgå programmet og vise video fra tidligere udgaver af Verona Cup m.m.

Kontakt os her >>

Vidste I i øvrigt…
…at Verona cup var den eneste ungdomsturnering der blev afviklet i Europa i uge 42 (efterårsferien) 2021. Og den blev en stor succes med godt 1.500 deltagere i det dejlige område omkring Camping Bella Italia ved Gardasøen, og vi vil gerne sige tak til alle jer der gjorde Verona Cup 2021 til en ægte fodboldfest … det trængte vi alle sammen til 😉

Se highlights fra Verona Cup 2021 >>