fbpx

Teamet fra Verona Cup & SportConcept vil lige benytte lejligheden til at ønske AC Horsens tillykke med sejren i eSuperliga finalen og den flotte titel – det er superstærkt gået!

Og så kan vi jo samtidig klappe os selv lidt på skulderen, over at have valgt den helt rigtige samarbejdspartner i forhold til opsætning og afvikling af vores populære eSport FIFA-turnering under Verona Cup. Teamet omkring Horsens eSport styrer jo totalt – og de var også medvirkende til den flotte afvikling af eSuperliga-finalen i Forum Horsens.

I den forbindelse har vi en hilsen med fra eSportsansvarlig hos AC Horsens, Jamie Murphy, som sammen med de andre drenge fra eSport Horsens, er en vigtig brik i afviklingen af Verona eSport Cup’en ved Gardasøen:

“Verona Cup og AC Horsens eSport’s samarbejde startede for ca. 2 år siden, da Henrik Wieland fra SportConcept tog kontakt til AC Horsens gennem bureauets sponsorat i klubben. Her blev det hurtigt klart, at FIFA skulle på programmet, i hvad der nu er en årlig turnering kaldet Verona eSport Cup, hvor over 200 deltagere kæmper om trofæet i Italien. Vi fra AC Horsens eSport’s side, får rigtig meget ud af samarbejdet, og erfaringen vi bl.a får i Verona Cup, er nøglen til at skabe de bedste forudsætninger for f.eks et arrangement som eSuperliga Finals i Forum Horsens”

Jamie Murphy
Esportsansvarlig – AC Horsens