fbpx

Ulbjerg If har ansøgt og fået midler fra DBU’s ungdomsfond til deres ungdoms samarbejde SUB88.

Der er intet som en udenlandstur til at skabe sammenhold. Forventningens glæde (op til turen), de nye spændende rammer og at møde hold og spillere, man ikke er vant til at spille imod.

Det kan Ulbjerg nu se frem til. De er nemlig blandt de tre klubber der har modtaget midler fra DBU’s Ungdomsfond af 18 Maj 1964. Hos formand for Ulbjerg IF, Jakob Frandsen, vækker støtten stor glæde. Her har man turde satse på en lysere fremtid. Derfor skal pengene bruges på en tur til Verona Cup 2021 i Italien i efteråret for klubbens piger og drenge i 13-15 års alderen.

”Turen betyder rigtig meget for de unge. Det er noget, de husker resten af deres ungdomstid, både selve oplevelsen men også det samvær og de fællesskaber det bliver skabt på tværs af køn og alder. De unge vil møde andre, som de normalt ikke ser i hverdagen i klasserne eller til fodboldtræning. Det er der, vi får den største gevinst” fortæller Jakob Frandsen.


På ovenstående billede ses SUB88’s drenge på sejrskammelen ved et tidligere Verona Cup stævne.

Verona Cup teamet ønsker Ulbjerg IF’s ungdomsarbejde SUB88 tillykke med midlerne – og vi glæder os til at se Jer igen til Verona Cup i efterårsferien 🙂