fbpx

Så er shoppen klar med det nye teamwear vedr. 2023 turneringen – og vi har igen i år en række gode produkter fra vores samarbejdspartnere, Hummel og Intersport, på hylderne. Så skal I have matchende klubsæt til deltagelsen i Verona Cup 2023, er vi klar til at hjælpe jer med dette.

Teamwear programmet omfatter i år såvel sweatshirts og 2 forskellige modeller af hoodies, som fås i en række gode farver. Og så er der selvfølgelig vores Verona Cup tee, som i år er i et frækt pink design, vi synes må være et “must have” for deltagerne i “fodboldfesten ved Gardasøen”. Og så er der selvfølgelig også vores Verona Cup cap – til at skygge for solen nede i Italien😉

Verona Cup tee’en laves, ligesom tidligere år, i en “limited production” – og derfor anbefaler vi jer at være lidt hurtige, hvis holdet skal have den fede tee på i efterårsferien.

Login udsendes

Det kræver login at handle i shoppen og dette udsendes til vore kontaktpersoner i klubberne, hos de klubber som er bekræftede deltagere i Verona Cup 2023 – men det er selvfølgelig muligt at gå på opdagelse i shoppen uden dette.

Besøg shoppen her >>

Vi håber I kan finde det I skal bruge i shoppen – og skulle I have brug for hjælp er vi selvfølgelig klar ved telefonen på nr. 8988 0484 eller på info@veronacup.com.

Vi glæder os til at se jer alle i Italien!
Verona Cup Teamet