fbpx

Det er os en meget stor fornøjelse at kunne meddele, at de to tidligere Superliga-spillere, Jesper Thygesen og Søren Frederiksen, begge deltager i 10 års jubilæums udgaven af Verona Cup i 2020.

Jesper Thygesen, som mange jo nok kender i dag som fodbold-ekspert på Viasat, vil bl.a. stå for et aften-arrangement for de voksne deltagere – trænere, ledere og medrejsende forældre – med en international fodboldquiz og underholdning på programmet! Det kan I godt se frem til, for Jesper er bestemt ikke ikke kedeligt selskab!

Søren Frederiksen er, efter et års fravær, tilbage som bestyrer af vores aktivitetscenter med bl.a pannabane, skydeborg og fartmåler, hvor han guider og hjælper de unge på pladsen. Der bliver i øvrigt også Freestyle Football optræden af Adrian Krog  på aktivitetscentret tirsdag eftermiddag, hvor man nok kan lære et trick eller to. Så læg vejen forbi vores aktivitetscenter og Søren Frederiksen.

Begge de to herrer har jo prøvet lidt af hvert inden for fodboldens verden, og de kan nok en historie eller to fra de mange år i gamet 😉