fbpx

Spændende nyt omkring Verona Cup 2019

Nu kan vi løfte sløret for nogle af de mange tiltag der kommer i 2019 udgaven af Verona Cup. Turneringen havde i 2018 hele 2.200 deltagere fra 6 nationer – og vi forventer at den bliver endnu større i 2019, og derfor får den på alle tangenter … se bare her:

Ny åbningsceremoni
I 2019 flytter vi åbningsceremonien til et andet sted på Camping Bella Italia. Vi kan ikke løfte sløret for alle detaljerne endnu, men det bliver stort.

Udvidet aktivitetscenter
I 2018 præsenterede vi vores nye skydeborg, og i 2019 udvider vores aktivitetscenter på Camping Bella Italia med en 8-bandes mini-fodbold-bane.

Masser af spændende kampe
Det som det hele selvfølgelig drejer sig om, er den store fodboldturnering. Verona Cup er en velorganiseret turnering der foregår på rigtig gode baner tæt ved jeres indkvartering (5-10 min. kørsel), med danske dommere og mere end 50 hjælpere, der sørger for at turneringen bliver afviklet på bedste vis. Der spilles både A og B finaler, der er flotte pokaler til vindere og runner up’s – lige som der kåres en “Player of the match” i samtlige finaler. Læs mere om turneringen her >>

FIFA E-Sport turnering
Deltag i vores store FIFA eSportsturnering der i 2019 bliver endnu større! Alle medvirkende fodboldhold kan deltage i E-Sportsturneringen og kæmpe om at blive Verona Cup eSportsmester. Turneringen afvikles på Playstation 4 med den nyeste version FIFA, der udkommer i uge 42, 2019. Hvert fodboldhold, der ønsker at deltage, skal stille med to mand, som skal dyste i en 2-mod-2-opstilling i FIFA. E-sportsturneringen er arrangeret i samarbejde med AC Horsens og Horsens eSport. Vi ser igen frem til denne turnering i turneringen! 
Læs mere her >>

Verona Cup Live Score-app
Ny opdatering af vores store succes Verona Cup Live Score App, der vil gøre App’en endnu mere informativ. App’en vil være tilgængelig, så trænere, spillere og forældre derhjemme kan holde sig opdateret med de enkelte kampresultater.

Verona Cup Live-TV
I 2019 vil vi præsentere noget HELT NYT .. nemlig vores egen “GO’ aften Verona Cup” fra vores TV-studie på Bella Italia. Her vil der blive sendt nyheder, interviews, klip fra enkelte af dagens kampe m.m. Ligeledes vil vi forsøge at live streame enkelte af finalerne ved Verona Cup 2019.

Nye baneanlæg
I 2019 vil banerne komme endnu tættere på det 5-stjernede Camping Bella Italia og Peschiera del Garda. Verona Cup afvikles på særlig udvalgte baneanlæg, beliggende i 5-15 minutters kørsel fra Camping Bella Italia. De håndplukkede baneanlæg bidrager dels til en mere hyggelig stemning, og dels er de beliggende i kort afstand til Camping Bella Italia. Læs mere om baneforholdene her >>

Samlet indkvartering
Igen i 2019 vil samtlige hold blive indkvartert på den 5-stjernede campingplads Bella Italia, der giver gode muligheder for at benytte de fantastiske faciliteter, deltage i de mange aktiviteter og ikke mindst skabe nye relationer på tværs af de forskellige hold. Læs mere om Camping Belle Italia >>

Silent Disco
Disco på afslutningsaftenen bliver i 2019 også noget helt nyt og helt fantastisk. Vi præsenterer nemlig “Silent Disco” der er den helt nye trend indenfor Disco fester.

Stort fyrværkeri-show
Som afslutning på turneringen vil der onsdag aften være et kæmpe fyrværkeri-show på Camping Bella Italia – en passende måde at slutte den store fodboldturnering og få sagt farvel og på gensyn næste år til alle de nye venner.

Mere på vej
Ovenstående er blot nogle af de mange tiltag der vil være i forhold til Verona Cup 2019 – og der kommer sikkert mere. Stay tuned og følg os her på siden eller følg vores facebook >>